Verhoeven Ontwerpburo

Oudestraat 2
5469 GG Erp (Keldonk)

+31(0) 413 341 521
info@verhoevenontwerpburo.nl
www.verhoevenontwerpburo.nl

Volg ons op Facebook

Verhoeven Ontwerpburo

In 1987 is Verhoeven Ontwerpburo opgericht door Rens Verhoeven (R&D-manager bij Dupont Electronics Division van 1972 – 1987).

 

Wij zijn uitgegroeid tot een hoogwaardige innovatiepartner. Ons team bestaat momenteel uit 9 mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden.

 

Sinds januari 2001 maakt Verhoeven Ontwerpburo deel uit van de ITB-groep. De onderneming is nog altijd als zelfstandig adviseur actief.

Filosofie

Wij zijn van mening dat je de ontwikkeling van het idee voor een technisch principe moet verbinden met het ontwerp en de engineering van de componenten en de samengestelde onderdelen. Daarom bieden wij een totaalservice aan voor de ontwikkeling, inclusief ontwerp, engineering, testen/valideren van prototypes, matrijzen en andere gereedschappen. Wij werken daarbij samen met bedrijven die de juiste vaardigheden en apparatuur hebben voor speciale werkzaamheden.

 

Verder beschouwen wij onze klanten als partners tijdens de ontwikkeling en zien we grenzen in hun fabricageprocessen als uitdagingen om nog slimmere oplossingen te realiseren. Wij geven onze projecten op gestructureerde wijze vorm, zodat een transparante en efficiënte uitvoering gegarandeerd is.

Onze vaardigheden en competenties

Technisch ontwerpen

Materiaalkennis

Inzicht in productieprocessen

Haalbaarheidsstudies

Productontwikkeling (3D)

Mould flow simulaties

Finite element analysis

Rapid prototyping

Ontwikkelen en testen modellen

Opzetten matrijsconstructie

Risico analyse

Tolerantie studie

Meer weten? +31(0) 413 341 521

Of vul het contactformulier in voor de mogelijkheden.